Kunskap är dygd, och eftersom jag lär mig mer om hästar och ridning så inser jag hur mycket jag har kvar att lära. Denni Bergmann

Hej och hjärtligt välkommen ❤️

Syftet med den här hemsidan är förutom att marknadsföra Denni Design, att även sprida kunskap om hästar och ridnig. Allt från utfodring till hästars beteenden till ridteknik. Ja, bara allt vi kan om hästar och ridning, samt allt vi kommer över tid att lära oss.

Sidan kommer att uppdateras så länge vi lever, och har god hälsa. Vårt mål är att varje gång du går in på Denni Design´s hemsida, skall du kunna hitta något för dig som är nytt och intressant. Du kan bidra genom att ställa frågor på sidan: Fråga Ia & Denni i sidomenyen.

Vår ambition är att svara på alla frågor efter bästa förmåga. Kan vi inte svaret så kommer vi att försöka ta reda på det.

På sidan Aktuellt i sidomenyen, kommer vi att berätta om vad som är aktuellt hos både Denni Design och i Ia & Denni´s övriga verksamhet.

På sidan IA´s Månadens tips, kommer du att hitta aktuella Månadens tips. 

På sidan Utbildning kommer du hitta information om våra utbildningar, samt att våra elever kan se sina aktuella ridtider.

 

Tillagd i varukorgen